Τι είναι το skype


Skype-LogoΤο Skype είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράγματα με τους άλλους, όταν είστε μακριά τους. Τα άμεσα μηνύματα, οι φωνητικές κλήσεις και οι βιντεοκλήσεις του Skype σάς επιτρέπουν να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Με το Skype μπορείτε να μοιραστείτε μια ιστορία, να γιορτάσετε τα γενέθλια ενός φίλου, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να οργανώσετε μια συνάντηση ή να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας – όλα αυτά δηλαδή που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητά σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε – στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας ή ακόμα και σε μια τηλεόραση με Skype. Για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα – για να μιλήσετε ή να δείτε άλλους χρήστες του Skype, για παράδειγμα, ή για να ανταλλάξετε άμεσα μηνύματα μαζί τους. Ενώ με την τελευταία έκδοση του Skype, μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και τις ομαδικές βιντεοκλήσεις.

Εάν δε επιλέξετε να πληρώσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό, μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα πράγματα, με διάφορους τρόπους και με περισσότερα άτομα – όπως να καλείτε τηλεφωνικούς αριθμούς, να συνδέεστε σε σημεία ασύρματης πρόσβασης ή να στέλνετε μηνύματα SMS. Μπορείτε να πληρώνετε ανάλογα με τη χρήση που κάνετε ή να αγοράσετε μια συνδρομή, οτιδήποτε σας εξυπηρετεί καλύτερα. Και για τον κόσμο των επιχειρήσεων, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φέρετε κοντά ολόκληρο τον κύκλο των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών σας, δημιουργώντας το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον. Δοκιμάστε σήμερα κιόλας το Skype και αρχίστε να προσθέτετε στις επαφές σας τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Δεν θα είναι δύσκολο να τους βρείτε, καθώς εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το Skype για να κάνουν μαζί ένα σωρό πράγματα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s